11 Ağustos 2011 Perşembe

Yasamin kiyisinda .....

Dun aklimda yazmak istedigim seyler vardi ama internetin azizligine ugradim. Yazmak gercekten de iyi geliyor. Icimdekileri bir sekilde disa vurmak , her ne kadar denize atilan bir kum tanesi kadar olsa da , gercekten rahatlatiyor.
Bu arada agustos olmasina ragmen , hava sanki kis baslangici gibi kapali ve serin. Ne olursa olsun bence yaz en guzel mevsim.
Gay bir birey olarak gercekten de kendimi yasamin kiyisinda hissediyorum . Cevremde bir suru sey oluyor ama ben sadece izliyorum. Nedense hayatimizin sadece bir tercihi ile ilgili olan bu kismi , tum herseyi etkiliyor. Yani toplum bizden herzaman bir tercih yapmamizi bekliyor , kurallara uymazsak ta bizi disliyor. Ya da bildiginiz ve alisik oldugumuz uzere rol yapmaya yonlendiriyor. 
Aslinda o kadar cok insan var ki kafasi karisik , ne istedigini bildigini zanneden ama gercekte uzakta yakindan ilgisi olmayan; rol yapmaya alismis , cevresindekileri kandirdigi gibi  , kendini bile cok iyi kandiran aktorler var. 
Aslinda hayatimdaki temel prensiplerden biri olan , dogruyu soyleyemiyorsan , yalan da soyleme, uygulamaya calisiyorum. Ama en basta ailem olmak uzere arkadaslarim normal olarak herseyi didik didik etmeye calisiyorlar. Yasadiklarim kafalarinin karismasina sebep oluyor, bazi seylere dogal olarak anlam veremiyorlar. Sacma sapan yalanlar uydurmamak icin ben de olabildigince uzak durmaya calisiyorum. Ve iste en basa donersek , yanlizligim temel sebeplerinden birinin bu oldugunu goruyorum.Tercihler , tercihler , tercihler ....
Hayatimdaki bu tercih beni daha mutlu mu ediyor , kesinlikle hayir. Tek yaptigim sey icimden geldigi gibi hareket etmek. Cok basit bir durum ve eylem aslinda ; bazilari kadinlardan hoslanirken erkeklerden hoslaniyorum . Peki boyle basit bir unsur neden tum hayatimi etkilemek zorunda . 
Yani siz hic duydunuz mu , kokorec sevdigi icin toplumdan dislanan . Tamam ikisi ayni sey degil . Ama boyle bir suru konu yokmu , bazimizin hoslandigi , bazimizin cok sevdigi. Yani herkes ayni seylerden hoslanip , ayni sekilde yasasa robotlardan ne farkimiz kalirki....
Sevdigim guzel bir cumle var `` Allah im hayatimda degistirebilecegim seyler icin bana guc ver ; degistiremeyecegim seyleri kabul icin inanc; ikisi arasindaki farki gormek icin akil ver ``.Simdi soruyorum kendime bu durum hangi kategoriye giriyor ? Bir fikri olan var mi!
Sunu da belirtmem gerekir ki degistirme sansim yok ve bu durumu da sanirim artik kaniksadim. Yanlizlar ordusundaki yerimi de almis oldum......
Saglicakla kalin

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yalnızlık evet yalnızlık ömür boyu hem de ...

Yorum Gönder

 
;