18 Kasım 2011 Cuma

tatil planlari

Yavas yavas tatil zamani geldikce planlarim da netlesiyor. Bu sefer hem aileme , hem arkadaslarima hem de kendime vakit ayirabilecegim.Once ailemle bir sure kalacam, bir sene oldu gorusmeyeli . Canim annem , grip olmus. Bayramda yoruldu canimin ici. Yaninda olsam yardim ederdim .
Universiteden arkadaslarimla yillar sonra tekrar gorusecegiz. Okulda en iyi arkadaslarimdi. 3kiz ve ben.4 sene boyunca hic ayrilmadik. Saolsun beni de aralarina aldilar ve cok iyi bir ekip olduk. Tabi hepsi evlendi , cocuklari oldu. Iclerinde bir tek ben bekar kaldim. Her seferinde donup dolasip konu benim ne zaman evlenecegime geliyor. Istanbulda bulusacagiz . Seneler sonra eski gunleri yad etmek harika olacak.
Sonrasinda ankara ya evime gidecem ve yanliz basima kafami dinleyecegim. Dolayisiyla kisa da olsa tatilim boyunca herkese ve herseye yer ayirabilecegim.
Bu hafta sporda uzun zamandir tanigim yabanci bir straight arkadas var . Gittigi kurstan tanidigi iki kiz varmis , beraber disari cikalim mi falan dedi. Ben de cumartesi gecesi belki olur dedim.
Nerdeyse bir ay oldu su tanistigim ve iki kez birlikte oldugum yabanciyla gorusmeyeli. Ne garip , bir daha aranmamak. Oysaki iki haftada bir birkac saat bile gorussem o bile bana yetecekti ama demekki insanlar icin zaman ayrilabilecek biri degilim.
Neyse takmiyorum kafama zaten, ben onumdeki tatile odaklandim bir de bu haftasonuna. Artik bir gun de olsa aksama kadar yatip uzanmak istiyorum.
Zaman gercekten cok hizli geciyor.

5 yorum:

Bi'adam dedi ki...

"Oysaki iki haftada bir birkac saat bile gorussem o bile bana yetecekti ama demekki insanlar icin zaman ayrilabilecek biri degilim."

üzüldüm ama sen böle diyince :( Çok değerlisin sen haberin yok olum :)

Eser dedi ki...

cok tesekkur ederim.
insan yine de uzuluyor. cok da bir sey istemiyorum ama yine de olmuyor iste :(

Bi'adam dedi ki...

o zaman şöyle yapalım, değerini hak edicek birini aramaya başla.Tamam, diğerini aklından çıkarma.Ama belki senin ilacın onda değil başka birinde.Hem de değerini bilen biri? Bi'bakarsın, aklından çıkaramadığın kendiliğinden çıkmış aklından? :)

(Bunları söylemek tabi kolay bilmez miyim, ama sadece başka bişeyleri de dene ;) )

Eser dedi ki...

Canim zaten coktan unuttum. Aklimdan cikmiyor gibi bir durum yok , sadece duruma biraz icerlemistim. Aam tum bunlar tatil heyecani icinde eriyip gidiyor .
Umudum her zaman var , karsima eminim beni anlayan biri cikacak :)

Bi'adam dedi ki...

heeeeh, böyle güzel şeyler duyalım senden :)

Yorum Gönder

 
;