5 Kasım 2011 Cumartesi

``Aglama Duvari ``

Sanirim ben burayi bir nevi aglama duvari gibi kullaniyorum .Dusuncelerimi yazarak icimdeki aciyi , mutsuzlugu biraz olsun bertaraf etmek istiyorum .Aslinda faydasi da yok diyemeyecegim.
Gercekleri kabul etmenin en guzel yolu bu olsa sanirim, hislerini ve dusuncelerini bir sekilde itiraf etmek.
Hic aklima gelmezdi en ummadigim kisinin , kendimi yanliz hissettigim bir anda , benimle gorusmesi.
Benim gay oldugumu bilmeyen , bir seferinde boyle bir suphe olustugu icin 6 ay benle konusmayan , ama sonrasinda yanlis anladigini anlayarak tekrardan konusmaya baslayan arkadasim ....
Tanistigim gay arkadaslar nedense hep bir bahaneleri var. Aslinda herseyin farkindayim. Bir insan gorusmek istemiyorsa bahane coktur. Hayatta en kolay seylerden birisi de bahane uydurmak,ki bu isi gay milleti cok iyi yapiyor.
Hic beklemedigim bir sekilde gelen mesaj ile atistirmalik bir aksam yemegi , sonrasinda market ve devaminda da sohbet-tv esliginde icki .Cok cana yakin ve anlayisli birisi. Icimden keske o da gay olsa diye gecirmedim diyemiycem. Ama olsun beklentisiz samimi bir arkadaslik herseyden daha onemli.
Bu aksam niyetim diskoya gidip icmek dans etmek yine. Bakalim eger gelirse onu da davet edecegim. Belki biraz icerse kafasindakileri daha rahat soyleyebilir :)
Gelismelerden mutlaka haberdar edecegim
To be continued........

1 yorum:

pistisvejanus dedi ki...

öncelikle merhaba bende buraya yoga meditasyon merkezim diyorum valla yazmak harika birşeymiş şu cümlen beni çok düşündürdü açıkcası ""Benim gay oldugumu bilmeyen , bir seferinde boyle bir suphe olustugu icin 6 ay benle konusmayan , ama sonrasinda yanlis anladigini anlayarak tekrardan konusmaya baslayan arkadasim"" bu kelime ile arkadaşına en samimi küfürleri saydırdım şimdiden özür dilerim:)bayağı hofobikmiş yada bastırılmış duygularıda olabilir bu zamana kadar arkdaşlarımın çoğu gay'di ve onun erkeklerle yatması veya uyuması beni hiç ilgilendirmedi benim için sevgi önemlidir arkadaşına biri bunu öğretmeli bence bu arada yazıların çok güzel iyi hayırlı bayramlar

Yorum Gönder

 
;